Partners
Young Captain AwardYoung Bilderberg Conferentie
Partners

haakje Bent ook u geïnteresseerd bij te dragen aan Stichting Young Captain Nederland? Neem dan contact op.


Bildeberg
Bilderberg
Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 20 prachtige hotels in het vier- en vijfsterrensegment op de mooiste locaties. Zo’n 1.300 gepassioneerde medewerkers zijn dag in dag uit bezig onze gasten een fantastische ervaring te bieden. Als een van de initiatiefnemers van de Young Captain Award en de Young Bilderberg Conference (vernoemd naar de originele Bilderberg Conferentie), ondersteunt Bilderberg dit platform van harte. Bilderberg wil zo jong en ambitieus talent ondersteunen, beter gebruik maken van de Bilderberg naam in combinatie met de Bilderberg Conference en in aanraking te komen met topmanagers van morgen. Why settle for less? www.bilderberg.nl/business.
Nyenrode
Nyenrode
Nyenrode ondersteunt als academisch partner van de Stichting Young Captain van harte de doelstellingen van SYCN. Nyenrode streeft er immers ook naar een platform te zijn voor de ontwikkeling van organisaties en hun mensen, aangepast aan de fase waarin zij zich bevinden. Incompany opleidingen en open-inschrijving programma’s, voor starters op de arbeidsmarkt tot aan de raad van commissarissen, fulltime of parttime, Nyenrode biedt ’t aan. De wijze waarop Nyenrode een brug vormt tussen theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling, wordt internationaal als uniek erkend. De Young Bilderberg conferentie is een samenwerkingsverband tussen SYCN en Nyenrode. De winnaar van de Young Captain Award krijgt een plaats aangeboden in het New Board Program van Nyenrode. Voor meer informatie: www.nyenrode.eu.
ING
ING
ING (www.ing.nl) verzorgt alle bancaire behoeftes van ondernemingen, grote multinationals alsmede andere financiele instellingen. Met meer dan 200 jaar bankervaring hebben wij onze naam gevestigd door klanten te helpen succesvol te ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat de toekomst van deze multinationals in de handen ligt van talentvolle nieuwe leiders, die met veel initiatief en inspirerend aan deze nieuwe en snel veranderende wereld kunnen bouwen. Als partner van de stichting Young Captain Nederland kunnen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie talentvolle leiders.
De Telegraaf
Telegraaf
Wie zorgt ervoor dat Nederland over twintig jaar nog steeds onderneemt? Wie trekt er dan aan de touwtjes? Hoe slaan we de brug tussen Young en Old captains? De antwoorden kwamen de afgelopen jaren van de winnaars van de Young Captain Award. Deze jonge dynamische mensen, tussen de 30 en de 40 jaar oud, traden op als ambassadeur van een nieuwe beweging in Nederland. Juist de Young Captain Award is volstrekt onderscheidend van talloze andere ondernemersprijzen omdat er een verband wordt gelegd tussen nu en de toekomst. Bovendien is De Telegraaf, de krant voor ondernemend Nederland, een van de founding fathers van dit initiatief. Omdat het gaat om kwaliteit! En omdat iedereen de weg die Young Captains nog hebben te gaan van dichtbij wil meemaken.
KPMG
KPMG
Juist in deze tijd van economische uitdagingen is het essentieel om te blijven ondernemen, te denken in kansen en je aan te passen aan vernieuwde omstandigheden. Een dergelijke instelling vraagt om ondernemende, getalenteerde en ambitieuze mensen. Bij KPMG hebben we een neus ontwikkeld voor het ontdekken van dergelijke toptalenten en we besteden veel tijd en aandacht aan hun ontwikkeling. Maar ook buiten onze organisatie proberen wij een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van toptalent. Via sponsoring van de Young Captain Award ondersteunen wij het initiatief voor erkenning en begeleiding van toptalent om zodoende te zorgen voor vernieuwing in ondernemend Nederland. www.kpmg.nl.
Leaseplan
LeasePlan
LeasePlan onderscheidt zich met een uitgesproken mening over mobiliteit en beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit – en daarmee één van de essentiële pijlers onder onze economie. Door de Stichting Young Captain Nederland te sponsoren en een podium te bieden aan de toekomstige Captains of Industry ondersteunt LeasePlan jong en ambitieus talent.
De sponsoring van Stichting Young Captain Nederland sluit naadloos aan op de visie van LeasePlan om continue op zoek te zijn naar ambitieuze, flexibele en creatieve mensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun carrière in de hoogste versnelling zetten.
www.leaseplan.nl .
Hill+Knowlton
Hill+Knowlton
Het communicatieadviesbureau Hill+Knowlton (www.hkstrategies.nl) is specialist in geloofwaardigheid, waarmee het de reputatie bouwt van corporate en product merken. Het Young Captain initiatief wordt door Hill+Knowlton ondersteund omdat wij sterk geloven in een platform dat kennisontwikkeling en kennisdeling faciliteert door en voor de business leaders van morgen.
 
Hill+Knowlton is partner van Young Captain omdat communicatie essentieel is voor leiderschap. Young Captain richt zich op de leiders van de toekomst – meer dan ooit zullen communicatievaardigheden een bepalende succesfactor blijken te zijn.
 
Wij hopen bij te kunnen dragen in de opzet en communicatie van Young Captain en Young Bilderberg. Tevens begeleidt Hill+Knowlton de Young Captains met gerichte presentatie- en performancetrainingen.
Capability
Capability
Capability biedt arbodienstverlening 3.0. Wij ontzorgen bedrijven vanuit ons Kenniscentrum met innovatieve producten, diensten, app gestuurde IT-oplossingen en uitgebreide managementinformatie. Ons belangrijkste doel is om het verzuimpercentage op een positieve wijze terug te brengen. Dit doen wij op persoonlijke wijze. U krijgt één vast aanspreekpunt: een ervaren en betrokken verzuim- & relatiemanager, die samen met u voor meer productieve, gemotiveerde en competente medewerkers zorgt. Ook zet Capability zich in om uw boventallige medewerkers zo snel mogelijk terug op de arbeidsmarkt te krijgen. Bijvoorbeeld via ons nieuwe outplacementprogramma 'Broadcast Your Talent (BYT). Met onze vernieuwende oplossingen realiseren we zo'n 30% minder verzuim dan het marktgemiddelde. Verzuim niet langer.
Intertrust Group
Hill+Knowlton
Intertrust is the world's global leading provider of quality trust and corporate services.
X