Partners Young Pianist Foundation en Johan Cruyff Insitute
Young Captain AwardYoung Bilderberg Conferentie
Partners

haakje Bent ook u geïnteresseerd bij te dragen aan Stichting Young Captain Nederland? Neem dan contact op.


Bildeberg
Bilderberg
Bilderberg is een Nederlandse hotelonderneming en beschikt over 20 prachtige hotels in het vier- en vijfsterrensegment op de mooiste locaties. Zo’n 1.300 gepassioneerde medewerkers zijn dag in dag uit bezig onze gasten een fantastische ervaring te bieden. Als een van de initiatiefnemers van de Young Captain Award en de Young Bilderberg Conference (vernoemd naar de originele Bilderberg Conferentie), ondersteunt Bilderberg dit platform van harte. Bilderberg wil zo jong en ambitieus talent ondersteunen, beter gebruik maken van de Bilderberg naam in combinatie met de Bilderberg Conference en in aanraking te komen met topmanagers van morgen. Why settle for less? www.bilderberg.nl/business.
Nyenrode
Nyenrode
Nyenrode ondersteunt als academisch partner van de Stichting Young Captain van harte de doelstellingen van SYCN. Nyenrode streeft er immers ook naar een platform te zijn voor de ontwikkeling van organisaties en hun mensen, aangepast aan de fase waarin zij zich bevinden. Incompany opleidingen en open-inschrijving programma’s, voor starters op de arbeidsmarkt tot aan de raad van commissarissen, fulltime of parttime, Nyenrode biedt ’t aan. De wijze waarop Nyenrode een brug vormt tussen theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling, wordt internationaal als uniek erkend. De Young Bilderberg conferentie is een samenwerkingsverband tussen SYCN en Nyenrode. De winnaar van de Young Captain Award krijgt een plaats aangeboden in het New Board Program van Nyenrode. Voor meer informatie: www.nyenrode.eu.
ING
ING
ING (www.ing.nl) verzorgt alle bancaire behoeftes van ondernemingen, grote multinationals alsmede andere financiele instellingen. Met meer dan 200 jaar bankervaring hebben wij onze naam gevestigd door klanten te helpen succesvol te ondernemen. Wij vinden het belangrijk dat de toekomst van deze multinationals in de handen ligt van talentvolle nieuwe leiders, die met veel initiatief en inspirerend aan deze nieuwe en snel veranderende wereld kunnen bouwen. Als partner van de stichting Young Captain Nederland kunnen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie talentvolle leiders.
De Telegraaf
Telegraaf
Wie zorgt ervoor dat Nederland over twintig jaar nog steeds onderneemt? Wie trekt er dan aan de touwtjes? Hoe slaan we de brug tussen Young en Old captains? De antwoorden kwamen de afgelopen jaren van de winnaars van de Young Captain Award. Deze jonge dynamische mensen, tussen de 30 en de 40 jaar oud, traden op als ambassadeur van een nieuwe beweging in Nederland. Juist de Young Captain Award is volstrekt onderscheidend van talloze andere ondernemersprijzen omdat er een verband wordt gelegd tussen nu en de toekomst. Bovendien is De Telegraaf, de krant voor ondernemend Nederland, een van de founding fathers van dit initiatief. Omdat het gaat om kwaliteit! En omdat iedereen de weg die Young Captains nog hebben te gaan van dichtbij wil meemaken.
KPMG
KPMG
Juist in deze tijd van economische uitdagingen is het essentieel om te blijven ondernemen, te denken in kansen en je aan te passen aan vernieuwde omstandigheden. Een dergelijke instelling vraagt om ondernemende, getalenteerde en ambitieuze mensen. Bij KPMG hebben we een neus ontwikkeld voor het ontdekken van dergelijke toptalenten en we besteden veel tijd en aandacht aan hun ontwikkeling. Maar ook buiten onze organisatie proberen wij een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van toptalent. Via sponsoring van de Young Captain Award ondersteunen wij het initiatief voor erkenning en begeleiding van toptalent om zodoende te zorgen voor vernieuwing in ondernemend Nederland. www.kpmg.nl.
Leaseplan
LeasePlan
LeasePlan onderscheidt zich met een uitgesproken mening over mobiliteit en beschouwt de (zaken)auto als de belangrijkste pijler onder mobiliteit – en daarmee één van de essentiële pijlers onder onze economie. Door de Stichting Young Captain Nederland te sponsoren en een podium te bieden aan de toekomstige Captains of Industry ondersteunt LeasePlan jong en ambitieus talent.
De sponsoring van Stichting Young Captain Nederland sluit naadloos aan op de visie van LeasePlan om continue op zoek te zijn naar ambitieuze, flexibele en creatieve mensen die het beste uit zichzelf willen halen en hun carrière in de hoogste versnelling zetten.
www.leaseplan.nl .
Hill+Knowlton
Hill+Knowlton
Het communicatieadviesbureau Hill+Knowlton (www.hkstrategies.nl) is specialist in geloofwaardigheid, waarmee het de reputatie bouwt van corporate en product merken. Het Young Captain initiatief wordt door Hill+Knowlton ondersteund omdat wij sterk geloven in een platform dat kennisontwikkeling en kennisdeling faciliteert door en voor de business leaders van morgen.
 
Hill+Knowlton is partner van Young Captain omdat communicatie essentieel is voor leiderschap. Young Captain richt zich op de leiders van de toekomst – meer dan ooit zullen communicatievaardigheden een bepalende succesfactor blijken te zijn.
 
Wij hopen bij te kunnen dragen in de opzet en communicatie van Young Captain en Young Bilderberg. Tevens begeleidt Hill+Knowlton de Young Captains met gerichte presentatie- en performancetrainingen.
Actief en groeiend netwerk
Sinds de oprichting heeft de Stichting Young Captain samen met haar partners een groot en actief netwerk opgebouwd. Genomineerden en winnaars van de Award, deelnemers aan de Bilderberg Conferentie en partners van de Stichting Young Captain geven samen vorm aan de filosofie van de Stichting. Daarnaast heeft de Stichting een 'moreel' partnership met de Young Pianist Foundation en het Johan Cruyff Insitute for Sport Sudies. Net als de stichting, stellen beide zich ten doel jong toptalent te signaleren en extra kansen te bieden. Deze instellingen leveren een bijdrage aan het jaarprogramma voor de Awardwinnaar.

YPF
Young Pianist Foundation
De Young Pianist Foundation (YPF) ontwikkelt initiatieven, in aanvulling op muziekscholen en conservatoria, die de kansen voor het schaarse toptalent vergroten. In haar initiatieven neemt de YPF het internationale topniveau steeds als de standaard en stimuleert jonge Nederlandse en in Nederland studerende pianisten tot excelleren. Jonge pianisten kunnen naam maken op het prestigieuze driejaarlijkse YPF Nationaal Pianoconcours en het tweejaarlijkse YPF Jazz Pianoconcours. Ook organiseert de YPF masterclasses en zorgt zij voor coaching, carrièremanagement, internationale promotie en release van cd's. De stichting werd in 1999 opgericht door Marcel Baudet en kan bestaan dankzij steun van sponsors en donateurs. www.ypf.nl
Cruijff Institute
Johan Cruyff Insitute
Het Johan Cruyff Institute zet zich wereldwijd in voor het ontwikkelen van talent, zowel in sport als in studie. De opleidingen aan het Johan Cruyff College (mbo), de Johan Cruyff University (hbo) en het Johan Cruyff Institute (masters, workshops en cursussen) geven sporters de kans hun talent op alle niveaus te ontwikkelen. Het Cruyff Institute is opgezet door atleten en fungeert als een referentiekader voor de sportwereld. Door de ontwikkeling van talent en kennis bouwt het Cruyff Institute bruggen tussen onderwijs en het bedrijfsleven. www.cruyffinstitute.org
X