Dries van der Vossen Stichting Young Captain Nederland
Young Captain AwardYoung Bilderberg Conferentie
De Stichting Young Captain Nederland

haakje De Young Captain Award en de Young Bilderberg Conferentie zijn een initiatief van Stichting Young Captain Nederland. Doel van de Stichting is talentvolle jonge, zakelijk leiders zichtbaar te maken voor een breed publiek en hen
ruimte en kansen te bieden om zich maximaal te ontwikkelen.

De Stichting doet dat vanuit de overtuiging dat Nederland schreeuwt om ambitieuze, toekomstgerichte jonge mensen. Vernieuwers, met de durf en daadkracht om buiten de gebaande paden te treden. Met de Young Captain Award en Young Bilderberg Conferentie wil de Stichting een cultuur scheppen waarin dit talent wordt gezien en gewaardeerd. De mannen en vrouwen laten zien die een belofte vertegenwoordigen, die als toekomstige generatie captains of industry een voorbeeld zijn voor anderen.
Bestuurders van Dagblad de Telegraaf, Interlace Executive Search en hotel groep Bilderberg, legden in 2004 de kiem voor de Stichting Young Captain. KPMG en ABN AMRO waren direct enthousiast en sloten zich aan. In 2005 reikte de stichting de eerste Young Captain Award uit. Ook de eerste Young Bilderberg Conferentie werd in dat jaar gehouden. De Stichting heeft zich weten te verzekeren van steun van een toenemend aantal partners. Anno 2012 zijn dat de volgende.


In Memoriam
Simon DierdorpSimon Dierdorp
Tot haar verdriet en spijt heeft Stichting Young Captain Nederland kennis genomen van het onverwacht overlijden op 27 februari j.l. van de heer Simon Dierdorp. Als mede oprichter, oud voorzitter en bestuurslid van onze stichting heeft Simon vanaf het eerste uur met de hem zo eigen toewijding, grote energie en warme betrokkenheid intensief bijgedragen aan de ontwikkeling en uitbouw van haar initiatieven, de Young Captain Award en de Young Bilderberg Conferentie. Wij zijn hem dankbaar en zullen zijn hartelijke persoonlijkheid en inbreng node missen.
Bestuur en organisatie
Het bestuur van de Stichting Young Captain bestaat uit CEO's en andere vertegenwoordigers van de partners, onder voorzitterschap van Dries van der Vossen, algemeen directeur van Bilderberg. Contacten met de Stichting verlopen via directie en het secretariaat.
Bestuur Stichting Young Captain Nederland
Dries van der Vossen
Dries van der Vossen
Algemeen Directeur Bilderberg, voorzitter

linkedin
Frans van der Grint
Frans van der Grint
Strategy Director Hill+Knowlton Nederland

linkedin
Reint-Willem van Dijk
Reint-Willem van Dijk
Partner KPMG Nederland

linkedin
Maurits Duynstee
Maurits Duynstee
Managing Director ING, Head of Corporate Clients and Corporate Finance Netherlands

linkedin
Marjan Lubbers Drs. Msc
Mevr. Drs. M. Lubbers MSOD
Director Executive Education
Director New Board Program
Nyenrode Business Universiteit

linkedin
Philip van Poecke
Philip van Poecke
Sales Director Telegraaf Media Groep

linkedin
Dimitri de Vreeze
Dimitri de Vreeze
Raad van Bestuur Koninklijke DSM, Young Captain 2006

linkedin
Berno Kleinherenbrink
Berno Kleinherenbrink
CEO Leaseplan Nederland

linkedin
Directeur
Teddy J. van der Burg
Teddy J. van der Burg

linkedin
Secretariaat
Anita Jonkers
Anita Jonkers